Sykepleie

Våre dyktige sykepleiere kan utføre alle typer oppgaver og prosedyrer.

Sykepleieoppgaver og prosedyrer

Spesialtrente sykepleiere kan utføre alle typer oppgaver og prosedyrer
Sårstell
Stell av NGS eller PEG-sonde
Ernæring
Intravenøs behandling
Kateterisering
Stell av Stomi
Håndtering av Diabetes
Medikamenthåndtering
blog-02

Vi er her for å hjelpe når du trenger oss.

Ved å hjelpe våre kunder med disse oppgavene bidrar vi til at brukeren tar kontroll på eget liv. Det skal være unødvendig å måtte sitte hjemme i timesvis mens man venter på den personen som skal utføre prosedyren.
Forutsigbarheten med vår hjelp bidrar igjen til at du kan planlegge hverdagen din mye bedre og være mer aktiv i ditt sosiale liv.
01. Rehabilitering
Tiden etter en skade eller alvorlig sykdom kan være vanskelig men også viktig med tanke på opptrening og rehabilitering. Behovet for trening og veiledning er stort dersom målet er å finne veien tilbake til det man var før skaden. Med våre dedikerte pleiere og terapeuter kan denne treningen skje i din egen stue.
02. Rådgivning og veiledning
Våre sykepleiere innehar en enorm kompetanse og erfaring som våre kunder kan dra nytte av. Rådgivning og veiledning innenfor ernæring og kosthold, medisinbehandling og livsstilsforhold vil sette kundene istand til å ta smarte og gode valg noe som igjen kan minske behovet for å måtte dra til en Lege.
03. Hjelpemidler
Uansett om du har behov for et eget egnet bestikk for artosen eller en toalettstol ved sengen han våre pleiere og terapeuter hjelpe deg å finne den riktige løsningen som passer for deg.
04. Smertelindring
Noen mennesker har et større behov for å lindre plagene sine. Våre sykepleiere er godt trent både for å hjelpe med den medikamentelle behandlingen av smerter i samarbeid med leger, men også å bidra med råd og teknikker for å håndtere smerter på best mulig måte.

Nedlastbare ressurser

Noen artikler og studier er gjort tilgjengelig for allmennheten å lese. Disse artiklene er kun ment som en generell opplysning og kan resultatene i undersøkelsene kan avvike fra det du som individ har behov for.

Ønsker du råd?
    banner-kontakt