Blogg

Administrasjon Pressemeldinger

Boetheia AS åpner dørene og lanserer sine tjenester

Boetheia AS åpner dørene og lanserer sine tjenester
Pressemelding fra Boetheia AS
Mandag 21.11.22 åpner vi dørene for kunder.

«Her er Vestfolds nye engler».

Boetheia AS er et nyetablert privat helseforetak i Horten som leverer alle tjenester innen sykepleie og omsorg til private husholdninger i Vestfold.
Navnet Boetheia kommer fra Gresk og betyr «hjelp, støtte og assistanse»
Eier og grunnlegger er Sykepleier Øystein Bergstad som har 27 års erfaring fra offentlig helsevesen både i Norge og England.
Målgruppen er primært eldre hjemmeboende som har ønsker eller behov for sykepleie, omsorg, praktisk bistand eller renhold, men som ikke vil stå i den offentlige køen.
- Hos oss er det kunden som bestemmer hva vi skal gjøre og hvor lang tid vi skal bruke.
- Vi består av autorisert helsepersonell og kan bistå med alle sykepleieprosedyrer som medisinhåndtering, sårstell, kateterisering eller sondeernæring samt injeksjoner som vaksine eller diabetesmestring.
- Praktisk bistand som mobilisering, stell, pleie og matlaging/ernæring er kjerneoppgaver vi utfører, og vi tar oss alltid tid til å drikke en kopp kaffe sammen med deg for å prate om vær og vind, dersom du ønsker det.
- Som godkjent renholdsbedrift av Arbeidstilsynet kan vi utføre alle typer vask og renhold når vi allerede er hjemme hos deg.
- Vi samarbeider alltid med din egen fastlege slik at den hjelpen du får er tilrettelagt og den beste for akkurat deg.
Som en ekstra sikkerhet har vi vår egen tilsynslege tilgjengelig i tillegg til døgnbemannet vaktsykepleier.
Boetheia AS er en helprivat tjenestetilbyder. Vi har ingen avtale med det offentlige og har derfor ingen restriksjoner. Vi er tilgjengelig for alle som har behov for en ekstra hånd i hverdagen.
Alle nye kunder får et besøk av sykepleier for å kartlegge i felleskap dine behov og utfordringer og hvordan vi kan løse disse til det beste for både deg og familien. Dette besøket er naturligvis gratis.
Vi er stolte medlemmer i Næringsforumet og støtter helhjertet #HortenLove
Mvh
Øystein Bergstad
Eier og Fagsykepleier i Boetheia AS
oystein@boetheia.no
https://boetheia.no

Boetheia AS
Pb 131
3191 Horten
TLF: 951 32 000